Steen Madsens KDB

Snapshot #1

Vi brugte 1989 på at skabe DET SYVENDE.  Det hele kulminerede i oktober med en helt vidunderlig, ubeskrivelig oplevelse. Når jeg ser nogle af de gamle fotos, kan jeg stadig mærke suget af storhed og skønhed. Og fotos og minder er det eneste der er tilbage. Og det knapt nok. De få arkiver vi fortsat havde, blev for små 10 år siden oversvømmet af kemisk vand. Jeg fandt en kasse dias nu i 2017, og scannede dem. Og op dukkede de særeste erindringer, delvist faktuelt, delvist drømmende. Ikke noget dårligt snapshot fra en tid der ligger 30 år tilbage.

steendet_7

Snapshot #2

Jeg tror dette foto er fra de allerførste KDB relaterede filmruller jeg har. Vi slæbte en masse slagtøj fra Turesensgade ned i Nansensgade, hvor der lå en gammel fabrikshal vi kunne øve i. Holmgård, Danny Lund, Brandt-P, Munkvad, Palle, Lars Kerber, Leander og mig med selvudløseren.

8 unge mænd med en drøm om at skabe kunst uden for rammerne. Måske mere end 1 drøm, måske 8. Vi var på vej til Århus, til en anden fabrikshal, hvor vi skulle være med til at realisere Vandrende Flader’s ”Ghandis eventyrlige billeder”.

Mange års billedrige drøm startede her.
steensturensensgade_w

Fortsættes

%d bloggers like this: